Pstruh na masle
Suroviny
maslo SABI
pstruh
citrón
hladká múka
soľ
mleté biele korenie
Postup
Ryby patria medzi najzdravšie potraviny sveta a ich príprava si spravidla nevyžaduje dlhú prípravu. Skôr na jej konzumáciu je vhodné vyčleniť si viac času.
Pstruha zbavíme šupín, umyjeme, osolíme a okoreníme. Pokvapkáme citrónom a obalíme v hladkej múke.
Na rozohriatom masle ho opečieme z oboch strán. Pred podávaním ozdobíme plátkami citróna a čerstvou zeleninou.
Dobrú chuť!
Prajeme Vám dobrú chuť!
Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?
Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk
Šetrite naše stromy, prihláste sa do newslettera a pomôžte prírode.
Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.