Pstruh na masle

Suroviny z produktov


Maslo SABI

Suroviny


maslo SABI

pstruh

citrón

hladká múka

soľ

mleté biele korenie

Postup


Ryby patria medzi najzdravšie potraviny sveta a ich príprava si spravidla nevyžaduje dlhú prípravu. Skôr na jej konzumáciu je vhodné vyčleniť si viac času.

Pstruha zbavíme šupín, umyjeme, osolíme a okoreníme. Pokvapkáme citrónom a obalíme v hladkej múke.

Na rozohriatom masle ho opečieme z oboch strán. Pred podávaním ozdobíme plátkami citróna a čerstvou zeleninou.

Dobrú chuť!

čas prípravy

20 minút

počet porcií

1 porcie

zložitosť

stredná

Prajeme Vám dobrú chuť!

Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?

Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk

Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.

Súhlasím s pravidlami Ochrany osobných údajov.
Hore