Kuracie rezne v jogurtovej marináde
Suroviny
4 kuracie prsia
250 g bieleho jogurtu SABI
2 vajcia
3 strúčiky cesnaku
soľ
mleté čierne korenie
strúhanka
olej
Postup
Z jogurtu, soli, korenia, cesnaku a vajec si pripravíme marinádu. Kuracie mäso narežeme na rezne, trocha ich osolíme, okoreníme a vložíme do marinády. Vhodné je marinovať ich počas celej noci (ideálne 12 hodín).
Na druhý deň, po vybratí z marinády, ich obalíme v strúhanke a vypražíme na rozpálenom oleji.
Podávame so zemiakovou kašou
Prajeme Vám dobrú chuť!
Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?
Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk
Šetrite naše stromy, prihláste sa do newslettera a pomôžte prírode.
Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.