Grilovaný fresh tanier
Suroviny
4 ks kuracie prsia
2 ks Sabinovská hrudka
zelený šalát, ananás, avokádo
šťava z limetky
olivový olej
soľ, korenie, bylinky
Postup
1. Hrudku a kuracie prsia nakrájame na plátky. Mäso osolíme a okoreníme, môžeme pridať bylinky a pokvapkáme olivovým olejom. Plátky mäsa a hrudky grilujeme na rozpálenom grile z oboch strán.
2. Šalát zmiešame s na kúsky nakrájaným ananásom a avokádom, pridáme šťavu z limetky, olivový olej, soľ a korenie.
Náš tip: Ugrilujeme aj na väčšie kúsky nakrájaný ananás a podávame ho k mäsu s hrudkou
Prajeme Vám dobrú chuť!
Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?
Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk
Šetrite naše stromy, prihláste sa do newslettera a pomôžte prírode.
Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.