Grilovaný fresh tanier

Suroviny z produktov


Sabinovská hrudka biela

Suroviny


4 ks kuracie prsia
2 ks Sabinovská hrudka
zelený šalát, ananás, avokádo
šťava z limetky
olivový olej
soľ, korenie, bylinky

Postup


1. Hrudku a kuracie prsia nakrájame na plátky. Mäso osolíme a okoreníme, môžeme pridať bylinky a pokvapkáme olivovým olejom. Plátky mäsa a hrudky grilujeme na rozpálenom grile z oboch strán.

2. Šalát zmiešame s na kúsky nakrájaným ananásom a avokádom, pridáme šťavu z limetky, olivový olej, soľ a korenie.

Náš tip: Ugrilujeme aj na väčšie kúsky nakrájaný ananás a podávame ho k mäsu s hrudkou

čas prípravy

30 minút

počet porcií

4 porcie

zložitosť

stredná

Prajeme Vám dobrú chuť!

Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?

Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk

Šetrite naše stromy, prihláste sa do newslettera a pomôžte prírode.

Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.

Hore