Francúzske zapekané zemiaky

Suroviny


1,5 kg zemiakov
soľ
mleté čierne korenie
2 polomäkké klobásy
maslo SABI
600 ml smotany na šľahanie 33 % SABI
4 vajcia
cibuľa
slanina

Postup


Zemiaky nakrájame na kolieska, osolíme, okoreníme, pridáme nakrájanú klobásu a premiešame.
Vložíme do maslom vymastenej zapekacej misy. V smotane rozmiešame vajcia a vylejeme na pripravené zemiaky.
Pečieme pri teplote 180 ºC približne 40 minút.

Cibuľu nakrájame na prúžky a opražime spolu so slaninou. Pridáme na zapečené zemiaky.

čas prípravy

45 minút

počet porcií

4 porcie

zložitosť

ľahká

Prajeme Vám dobrú chuť!

Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?

Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk

Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.

Súhlasím s pravidlami Ochrany osobných údajov.
Hore