Francúzske zapekané zemiaky
Suroviny
1,5 kg zemiakov
soľ
mleté čierne korenie
2 polomäkké klobásy
maslo SABI
600 ml smotany na šľahanie 33 % SABI
4 vajcia
cibuľa
slanina
Postup
Zemiaky nakrájame na kolieska, osolíme, okoreníme, pridáme nakrájanú klobásu a premiešame.
Vložíme do maslom vymastenej zapekacej misy. V smotane rozmiešame vajcia a vylejeme na pripravené zemiaky.
Pečieme pri teplote 180 ºC približne 40 minút.
Cibuľu nakrájame na prúžky a opražime spolu so slaninou. Pridáme na zapečené zemiaky.
Prajeme Vám dobrú chuť!
Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?
Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk
Šetrite naše stromy, prihláste sa do newslettera a pomôžte prírode.
Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.