Cibuľovo-smotanový rezeň
Suroviny
600 g bravčového stehna
3 lyžice hladkej múky
soľ
mleté čierne korenie
60 g masla SABI
3 cibule
kyslá lahôdková smotana SABI
200 g zrejúceho syra Sabinovská tehla
Postup
Mäso nakrájame na plátky, naklepeme, osolíme, okoreníme a obalíme v hladkej múke.
Prudko opečieme na masle a preložíme do vymastenej ohňovzdornej misy. Na zvyšku masla orestujeme cibuľku nakrájanú na kolieska.
Orestovanú cibuľu dáme na pripravené rezne a celé to polejeme smotanou a posypeme nastrúhaným syrom. Prikryjeme alobalom a zapekáme v rúre pri teplote 200 °C asi 20 minút, kým sa syr neroztopí.
Podávame s varenými alebo pečenými zemiakmi a so zeleninovou oblohou.
Prajeme Vám dobrú chuť!
Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?
Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk
Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.