Cibuľovo-smotanový rezeň

Suroviny


600 g bravčového stehna
3 lyžice hladkej múky
soľ
mleté čierne korenie
60 g masla SABI
3 cibule
kyslá lahôdková smotana SABI
200 g zrejúceho syra Sabinovská tehla  

 

Postup


Mäso nakrájame na plátky, naklepeme, osolíme, okoreníme a obalíme v hladkej múke.
Prudko opečieme na masle a preložíme do vymastenej ohňovzdornej misy. Na zvyšku masla orestujeme cibuľku nakrájanú na kolieska.
Orestovanú cibuľu dáme na pripravené rezne a celé to polejeme smotanou a posypeme nastrúhaným syrom. Prikryjeme alobalom a zapekáme v rúre pri teplote 200 °C asi 20 minút, kým sa syr neroztopí.
Podávame s varenými alebo pečenými zemiakmi a so zeleninovou oblohou.

čas prípravy

45 minút

počet porcií

4 porcie

zložitosť

ľahká

Prajeme Vám dobrú chuť!

Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?

Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk

Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.

Súhlasím s pravidlami Ochrany osobných údajov.
Hore