Bravčový smotanový perkelt

Suroviny z produktov


Smotana 12 % na varenie

Suroviny


1 kg bravčového mäsa (krkovička, pliecko), soľ, korenie, mletá paprika, hladká múka, olej

Postup


Mäso umyjeme a nakrájame ho na kocky. Osolíme, okoreníme a posypeme paprikou. Prudko ho opečieme na oleji. Ked je upečené, podlejeme ho dostatočným množstvom vody a dusíme do mäkka. Keď je mäso udusené, zahustíme ho múkou rozšľahanou v smotane.  Necháme zovrieť, dochutíme a podávame. Vhodnou prílohou sú cestoviny.

čas prípravy

60 minút

počet porcií

4 porcie

zložitosť

stredná

Prajeme Vám dobrú chuť!

Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?

Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk

Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.

Súhlasím s pravidlami Ochrany osobných údajov.
Hore