Bravčový smotanový perkelt
Suroviny
1 kg bravčového mäsa (krkovička, pliecko), soľ, korenie, mletá paprika, hladká múka, olej
Postup
Mäso umyjeme a nakrájame ho na kocky. Osolíme, okoreníme a posypeme paprikou. Prudko ho opečieme na oleji. Ked je upečené, podlejeme ho dostatočným množstvom vody a dusíme do mäkka. Keď je mäso udusené, zahustíme ho múkou rozšľahanou v smotane. Necháme zovrieť, dochutíme a podávame. Vhodnou prílohou sú cestoviny.
Prajeme Vám dobrú chuť!
Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?
Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk
Šetrite naše stromy, prihláste sa do newslettera a pomôžte prírode.
Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.