Aljašská treska s horčicovou omáčkou
Suroviny
Ingrediencie
50 gr SABI masla
1 pl SABI kyslej smotany
2 dl SABI smotany na varenie
50 gr taveného syra Sabina
3 ks aljašskej tresky
1 pl korenia na ryby s citrónom
1 pl francúzskej horčice
soľ
Postup
Na panvici roztopíme maslo. Osolenú a okorenenú rybu opečieme z obidvoch strán a dáme na 10 minút zapiecť do rúry.
Vyberieme rybu, do výpeku pridáme zmiešané smotany (polievkovú lyžičku SABI kyslej smotany a dva decilitre SABI smotany na varenie ), 50 gramov Sabina taveného syra
a horčicu, všetko spolu premiešame a pomaly privedieme do varu a hneď odstavíme. Ak sa nám zdá omáčka hustá pridáme ešte smotanu.
Ako prílohu podávame hranolky alebo varené zemiaky. Dobrú chuť!
Prajeme Vám dobrú chuť!
Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?
Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk
Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.