Jahodový a čokoládový koktail
Suroviny
Ingrediencie
200 g čerstvých jahôd / 2 dcl rozpustenej čokolády
1/2 l mlieka sabi
1 vanilkový cukor
1 dcl 33 % smotany sabi / parížskej smotany sabi
jahodový sirup / čokoládový toping
Postup
Do mixéra vložíme rozdrvené kocky ľadu, pridáme časť jahôd, (alebo v prípade čokoládového kokteilu pridáme rozpustenú čokoládu), pridáme 1/2 vanilkového cukru a za stáleho miešania prilievame vychladené mlieko sabi. Mixujeme asi 20 sekúnd.
Do vysokých pohárov pridáme pár jahôd / kúskov čokolády a nalejeme pripravenú zmes.
Ozdobíme šľahačkou ušľahanou zo smotany 33 %, alebo parížskej smotany, a nakoniec to celé polejeme jahodovým sirupom (alebo v prípade čokoládového kokteilu ozdobíme čokoládovým topingom). Dobrú chuť!
Prajeme Vám dobrú chuť!
Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?
Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk
Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.