Zdravá Cottage Pizza SABI
Suroviny
Cesto:
1 ks Cottage Cheese biely (alebo s pažítkou) SABI
1 ks vajce
4 PL celozrnná špaldová múka
Ochutenie:
1 ks pretlak
podľa potreby kečup
100 g Prosciutto šunka
1 ks šalotka
250 g Sabinovská Tehla 45%
1 ks mozzarella
podľa potreby bazalka a cesnak
podľa potreby korenie
Postup
1. Na cesto si zmiešajte všetky tri ingrediencie a vymieste do jednotnej hmoty. Ak budete mať cestíčko redšie len prisypte múku.
2. Cesto vypracujte do kruhového tvaru o hrúbke 2 cm a položte na plech vystlaný papierom na pečenie. Na cesto naneste zmes pretlaku, kečupu, pretlačeného cesnaku a pizza korenia. Ochutenie si pripravte podľa vlastnej chuti. Náš tip: Navrch pizze si poukladajte Prosciutto šunku, šalotku a čerstvú bazalku. Úplne nakoniec si nastrúhajte Sabinovskú Tehlu 45%-tnú a spolu s mozarellou bohato posypte pizzu.
3. Pečieme pri 190°C, približne 35-40 minút.
Prajeme Vám dobrú chuť!
Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?
Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk