Smotanové lievance
Suroviny
200 g hladkej múky
200 g SABI kyslej smotany
1 ks vajce
štipka soli
1 ČL prášku do pečiva
olej
Postup
V miske zmiešajte múku, prášok do pečiva a soľ. Pridajte kyslú smotanu a vajce. Vymiešajte hladké cesto - ak je príliš husté, pridajte ešte trochu kyslej smotany. Na panvici rozohrejte olej a lyžicou nanášajte cesto a vytvarujte lievance. Smažte z oboch strán na strednom ohni dozlatista a podávajte teplé, napríklad s džemom.
Prajeme Vám dobrú chuť!
Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?
Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk
Šetrite naše stromy, prihláste sa do newslettera a pomôžte prírode.
Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.