Silvestrovský syrový veniec

Suroviny


Volovec Výkroj/Blok
Sabinovská hrudka
saláma/šunka podľa chuti
hrozno
špáradlá

Postup


1. Volovec a Sabinovskú hrudku nakrájame na kocky.

2. Šunku a salámu viackrát preložíme a napichneme na špáradlo.

3. Ďalej napichujeme syr a hrozno a hotové "špízy" ukladáme na tanier do kruhu. Nakoniec môžeme ozdobiť vetvičkami rozmarínu.

čas prípravy

15 minút

počet porcií

6 porcie

zložitosť

ľahká

Prajeme Vám dobrú chuť!

Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?

Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk

Šetrite naše stromy, prihláste sa do newslettera a pomôžte prírode.

Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.

Hore