Sabinovská hrudka prekladaná s paradajkou
Suroviny
200 g syr Sabinovská hrudka SABI
2 ks paradajky
2 ks mladá cibuľka
Podľa chuti kápia
2 strúčiky cesnak
podľa chuti soľ
podľa chuti farebné korenie
2 – 3 PL olivový olej
podľa chuti petržlenová vňať
Postup
Sabinovskú hrudku SABI narežeme na plátky a poprekladáme na servírovacej mise s plátkami paradajky. Následne jemne ozdobíme posekanou mladou cibuľkou, cesnakom, trochou kápiovej papriky a bazalkou. Nakoniec to všetko posolíme a okoreníme podľa chuti a polejeme panenským olivovým olejom.
Prajeme Vám dobrú chuť!
Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?
Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk
Šetrite naše stromy, prihláste sa do newslettera a pomôžte prírode.
Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.