Lahodná mliečna ryža
Suroviny
150 g ryže
300 ml 7-dňového mlieka SABI
250 ml hruškovej šťavy
1 balíček škoricového cukru
1 balíček vanilkového cukru
100 g sušených hrozienok
štipka citrónovej kôry
Postup
1. Ryžu varíme v hrnci s 200 ml vody. Varíme, až kým voda úplne nevsiakne do ryže.
2. Škoricový aj vanilkový cukor rozpustíme v teplom mlieku a vlejeme do hrnca s takmer uvarenou ryžou. Za stáleho miešania varíme do úplného zmäknutia.
3. V 100 ml hruškovej šťavy necháme odležať hrozienka. Pri podávaní ryžu polejeme zvyškom ovocnej šťavy, ozdobíme hrozienkami a nastrúhanou citrónovou kôrou.
Prajeme Vám dobrú chuť!
Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?
Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk
Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.