Grilovaná Sabinovská hrudka
Suroviny
2 x Sabinovská hrudka biela
podľa chuti grilovacie korenie
5-6 strúčikov cesnaku
1 dl olej
podľa potreby alobal
Postup
1. Najprv si pripravíme marinádu, ktorou budeme hrudku natierať. Do oleja pridáme grilovacie korenie a roztlačené strúčiky cesnaku. Dobre premiešame. Necháme asi 5 minút odstáť.
2. Sabinovskú hrudku bohato potrieme pripravenou marinádou a zabalíme do alobalu. Necháme odpočinúť v chlade asi 1,5 hodiny aby sa jednotlivé chute prepojili. Hrudku potom jednoducho ugrilujeme na grile z každej strany cca 7 minút, aby bola pekne prepečená. Podávame s čerstvým chlebíkom, alebo zeleninou. Dobrú chuti
Prajeme Vám dobrú chuť!
Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?
Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk