Cviklovo-vajíčková pomázanka so Sabikom
Suroviny
1 ks veľká varená cvikla
1 PL SABI biely jogurt
2 ks vajíčka
1 ks Sabik chilli
podľa chuti horčica, soľ a korenie
Postup
1. Vajíčka uvaríme natvrdo a necháme ich vychladnúť. Varenú cviklu a uvarené vajíčka nastrúhame najemno.
2. Primiešame biely jogurt, Sabik a horčicu. Ak chceme dosiahnuť jemnú konzistenciu, použijeme (ponorný) mixér.
3. Nakoniec nátierku dochutíme soľou a korením.
4. Podávame s čerstvým pečivom a zeleninou, šunkou či plátkovým syrom.
Prajeme Vám dobrú chuť!
Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?
Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk
Šetrite naše stromy, prihláste sa do newslettera a pomôžte prírode.
Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.