Bylinkové maslá
Suroviny
250 g masla Sabi, korenie kurkuma, horčica, soľ, čierne korenie mleté, paprika sladká, provensálske korenie, cesnak
Postup
Maslo necháme zmäknúť a rozdelíme ho na tri rovnaké časti. Do prvej zamiešame provensálske korenie, do druhej kurkumu a horčicu a do poslednej cesnak a červenú papriku. Každú zmes ľahko osolíme a okoreníme, podľa vlastnej chuti. Jednotlivými zmesami postupne naplníme cukrárenské vrecúško a vytláčame cez ozdobné koncovky na tanier. Po pretlačení ich necháme poriadne schladiť alebo zmraziť. Sú vhodné k chlebu alebo ako príloha k pečenému mäsu, grilovanej rybe a pod....
Prajeme Vám dobrú chuť!
Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?
Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk