Vyprážaná sabinovská hrudka
Suroviny
200 g Sabinovskej hrudky bielej SABI
jogurtová tatarka SABI
150 – 200 g hranolčekov
olej
Na obaľovanie:
hladká múka
1 vajce
strúhanka
Postup
Sabinovskú hrudku obalíme v hladkej múke, vajíčku a nakoniec v strúhanke.
Na rozpálenom oleji vypražíme hranolčeky. Potom vypražíme aj pripravenú hrudku.
Pred podávaním hrudku prekrojíme a podávame s pripravenými hranolčekmi, jogurtovou tatarkou a čerstvou zeleninou.
Prajeme Vám dobrú chuť!
Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?
Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk
Šetrite naše stromy, prihláste sa do newslettera a pomôžte prírode.
Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.