Vyprážaná sabinovská hrudka

Suroviny


200 g Sabinovskej hrudky bielej SABI
jogurtová tatarka SABI
150 – 200 g hranolčekov
olej

Na obaľovanie:
hladká múka
1 vajce
strúhanka

Postup


Sabinovskú hrudku obalíme v hladkej múke, vajíčku a nakoniec v strúhanke.

Na rozpálenom oleji vypražíme hranolčeky. Potom vypražíme aj pripravenú hrudku.
Pred podávaním hrudku prekrojíme a podávame s pripravenými hranolčekmi, jogurtovou tatarkou a čerstvou zeleninou.

čas prípravy

15 minút

počet porcií

2 porcie

zložitosť

ľahká

Prajeme Vám dobrú chuť!

Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?

Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk

Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.

Súhlasím s pravidlami Ochrany osobných údajov.
Hore