Tvarohové šúľance s makom
Suroviny
250 g tvarohu SABI
170 – 200 g celozrnnej hrubej múky
1 vajce
štipka soli
maslo SABI
mletý mak
práškový cukor
Postup
Tvaroh vymiešame s vajcom a štipkou soli. Pridávame múku, dokiaľ nám nevznikne nelepivé cesto.
Z cesta si vyvaľkáme valec a odkrajujeme z neho približne 2 cm kusy, ktoré následne vyvaľkáme do tvaru šúľanca. Šúľance varíme vo vriacej osolenej vode.
Keď vyplávajú na povrch, scedíme ich, posypeme makom zmiešaným s cukrom a polejeme spraženým maslom.
Prajeme Vám dobrú chuť!
Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?
Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk
Šetrite naše stromy, prihláste sa do newslettera a pomôžte prírode.
Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.