Šalát s tekvicou a SABI jogurtovou tatarkou

Suroviny z produktov


Jogurtová tatárka

Suroviny


1 Jogurtová tatarka SABI
200 g quinoa
300 g tekvice (napr. hokkaido alebo maslová)
1 ks zrelé avokádo
100 g kelu (mladé listy alebo baby kale)
1 ks menšia červená cibuľa
hrsť cherry paradajok
olivový olej
šťava z 1 citróna
soľ, čierne korenie
tekvicové semienka
čerstvé bylinky

Postup


1. Quinou uvaríme podľa návodu a necháme vychladnúť.

2. Tekvicu nakrájame na kocky, ochutíme soľou a korením a upečieme v rúre domäkka (alebo uvaríme v posolenej vode).

3. Na kocky nakrájame cibuľu, paradajky a avokádo.

4. Listy kelu natrháme natrháme, pokvapkáme citrónovou šťavou a zľahka premiešame.

5. Quinou, tekvicu, zeleninu a kel spolu premiešame, dochutíme olivovým olejom, citrónom, soľou a korením.

6. Posypeme tekvicovými semienkami alebo bylinkami a podávame so SABI Jogurtovou tatarkou.

čas prípravy

60 minút

počet porcií

4 porcie

zložitosť

stredná

Prajeme Vám dobrú chuť!

Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?

Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk

Šetrite naše stromy, prihláste sa do newslettera a pomôžte prírode.

Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.

Hore