Šalát s tekvicou a SABI jogurtovou tatarkou
Suroviny
1 Jogurtová tatarka SABI
200 g quinoa
300 g tekvice (napr. hokkaido alebo maslová)
1 ks zrelé avokádo
100 g kelu (mladé listy alebo baby kale)
1 ks menšia červená cibuľa
hrsť cherry paradajok
olivový olej
šťava z 1 citróna
soľ, čierne korenie
tekvicové semienka
čerstvé bylinky
Postup
1. Quinou uvaríme podľa návodu a necháme vychladnúť.
2. Tekvicu nakrájame na kocky, ochutíme soľou a korením a upečieme v rúre domäkka (alebo uvaríme v posolenej vode).
3. Na kocky nakrájame cibuľu, paradajky a avokádo.
4. Listy kelu natrháme natrháme, pokvapkáme citrónovou šťavou a zľahka premiešame.
5. Quinou, tekvicu, zeleninu a kel spolu premiešame, dochutíme olivovým olejom, citrónom, soľou a korením.
6. Posypeme tekvicovými semienkami alebo bylinkami a podávame so SABI Jogurtovou tatarkou.
Prajeme Vám dobrú chuť!
Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?
Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk
Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.