SABI hrudka burger
Suroviny
hamburgerové žemle (počet kusov podľa počtu porcií)
3 PL majonézy
1 PL horčice
1 ČL sójovej omáčky
1 ČL kečupu
1 kyslú uhorku
paradajky, červenú cibuľu a šalát (alebo inú zeleninu)
Sabinovskú hrudku (počet kusov podľa počtu porcií)
Postup
1. Dresing pripravíme rozmixovaním (ideálne v blenderi) majonézy, horčice, sójovej omáčky, kečupu a kyslej uhorky.
2. Hrudku grilujeme na rozpálenom grile z oboch strán.
3. Burger žemľu rozkrojíme, obe polovice potrieme dresingom, položíme ugrilovanú hrudku, pridáme plátok paradajky, kolieska červenej cibule, šalát alebo inú obľúbenú zeleninu.
Prajeme Vám dobrú chuť!
Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?
Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk
Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.