Maslová tekvica SABI
Suroviny
1 ks tekvica
1 ks Maslo SABI
2 PL olivový olej
štipka soli
Postup
Tekvicu aj so šupkou umyjeme, rozpolíme a nakrájame na mesiačiky. Plech pokvapkáme olejom, poukladáme mesiačiky šupkou dolu a na to nakrájame tenké plátky masla SABI. Následne posolíme a podľa chuti okoreníme a dáme piecť na 180 °C asi 30 minút. Tekvicu môžete počas pečenia zo dva razy obrátiť, raz na jednu a potom aj na druhú stranu.
TIPY ochutenia:
Dochutiť môžeme vždy inak: rozmarínom, cesnakom, tymianom či grilovacím korením.
Prajeme Vám dobrú chuť!
Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?
Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk
Šetrite naše stromy, prihláste sa do newslettera a pomôžte prírode.
Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.