Langoše z kefírového mlieka

Suroviny


450 ml kefírového mlieka SABI
800 g polohrubej múky1 lyžička soli
1 lyžička sódy bikarbóny
1 jogurtová tatarka SABI
200 g zrejúceho syra Sabinovská tehla
olej  

Postup


Kefírové mlieko vymiešame mixérom spolu s polohrubou múkou, soľou a sódou bikarbónou. Prikryjeme a necháme 2 hodiny postáť. 

Pripravíme si dosku, poprášime múkou a z cesta tvarujeme langoše. Cesto je trošku lepkavé, preto si ho pomúčime podľa potreby. Pripravené langoše vypražíme na rozpálenom oleji z oboch strán.

Nakoniec langoše potrieme jogurtovou tatarkou a posypeme nastrúhaným syrom.  

čas prípravy

30 minút

počet porcií

4 porcie

zložitosť

ľahká

Prajeme Vám dobrú chuť!

Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?

Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk

Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.

Súhlasím s pravidlami Ochrany osobných údajov.
Hore