Langoše z kefírového mlieka
Suroviny
450 ml kefírového mlieka SABI
800 g polohrubej múky1 lyžička soli
1 lyžička sódy bikarbóny
1 jogurtová tatarka SABI
200 g zrejúceho syra Sabinovská tehla
olej
Postup
Kefírové mlieko vymiešame mixérom spolu s polohrubou múkou, soľou a sódou bikarbónou. Prikryjeme a necháme 2 hodiny postáť.
Pripravíme si dosku, poprášime múkou a z cesta tvarujeme langoše. Cesto je trošku lepkavé, preto si ho pomúčime podľa potreby. Pripravené langoše vypražíme na rozpálenom oleji z oboch strán.
Nakoniec langoše potrieme jogurtovou tatarkou a posypeme nastrúhaným syrom.
Prajeme Vám dobrú chuť!
Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?
Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk
Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.