Langoše s kapustou alebo mrkvou

Suroviny


500 g hlávkovej kapusty alebo mrkvy
500 g hladkej múky
200 ml polotučného mlieka SABI
1 droždie
100 g smotany kyslej lahôdkovej SABI
soľ
bravčová masť
1 - 2 strúčiky cesnaku  

Postup


Z vlažného mlieka a droždia si pripravíme kvások, ktorý vlejeme do pripravenej múky. Pridáme smotanu, soľ a vypracujeme cesto.
Pridáme postrúhanú kapustu alebo mrkvu a formujeme bochníčky. Necháme ich 20 minút podkysnúť, rozvaľkáme, vidličkou poprepichujeme a opečieme z oboch strán na horúcej masti.

Hotové potrieme pretlačeným cesnakom, ktorý sme rozrobili v troške vody.  

čas prípravy

60 minút

počet porcií

4 porcie

zložitosť

ľahká

Prajeme Vám dobrú chuť!

Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?

Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk

Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.

Súhlasím s pravidlami Ochrany osobných údajov.
Hore