Langoše s kapustou alebo mrkvou
Suroviny
500 g hlávkovej kapusty alebo mrkvy
500 g hladkej múky
200 ml polotučného mlieka SABI
1 droždie
100 g smotany kyslej lahôdkovej SABI
soľ
bravčová masť
1 - 2 strúčiky cesnaku
Postup
Z vlažného mlieka a droždia si pripravíme kvások, ktorý vlejeme do pripravenej múky. Pridáme smotanu, soľ a vypracujeme cesto.
Pridáme postrúhanú kapustu alebo mrkvu a formujeme bochníčky. Necháme ich 20 minút podkysnúť, rozvaľkáme, vidličkou poprepichujeme a opečieme z oboch strán na horúcej masti.
Hotové potrieme pretlačeným cesnakom, ktorý sme rozrobili v troške vody.
Prajeme Vám dobrú chuť!
Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?
Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk
Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.