Halušky z acidofilného mlieka
Suroviny
500 g polohrubej múky
soľ
600 ml acidofilného mlieka SABI
haluškový tvaroh SABI
125 g masla SABI
petržlenová vňať
Postup
Do misky dáme preosiatu polohrubú múku, soľ a acidofilné mlieko. Cesto vypracujeme tak, aby nebolo ani husté, ani riedke. Do osolenej vriacej vody hádžeme halušky. Po vyplávaní na povrch ich necháme ešte jednu minútu povariť. Potom ich scedíme, premiešame s tvarohom a polejeme spraženým maslom. Podľa chuti dosolíme. Pred podávaním posypeme petržlenovou vňaťou.
Prajeme Vám dobrú chuť!
Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?
Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk
Šetrite naše stromy, prihláste sa do newslettera a pomôžte prírode.
Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.