Grilovaná Sabinovská hrudka s cviklou
Suroviny
3-4 ks cvikla
2 ks Sabinovská hrudka biela
60 g maslo SABI
1/2 ČL fenikel mletý
2 PL džem višňový
podľa potreby soľ
podľa potreby makový olej
podľa potreby parmezán
Postup
Očistenú cviklu nakrájame na plátky a varíme vo vode približne 20 minút do polomäkka. Na panvici vhodnej aj na použitie v rúre rozpustíme maslo SABI. Pridáme mletý fenikel, višňový džem, osolíme, premiešame a zmes necháme prehriať. Pridáme uvarenú cviklu a na plátky nakrájanú Sabinovskú hrudku. Celé to polejeme makovým olejom a jemne premiešame. Panvicu dáme do rúry predhriatej na 160 °C a pečieme približne 20 minút s funkciou gril. Hotovú pochúťku podávame s troškou nastrúhaného parmezánu a na záver pokvapkáme makovým olejom.
Prajeme Vám dobrú chuť!
Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?
Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk
Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.