Grilovaná Sabinovská hrudka s cviklou

Suroviny


3-4 ks cvikla
2 ks Sabinovská hrudka biela
60 g maslo SABI
1/2 ČL fenikel mletý
2 PL džem višňový
podľa potreby soľ
podľa potreby makový olej
podľa potreby parmezán

Postup


Očistenú cviklu nakrájame na plátky a varíme vo vode približne 20 minút do polomäkka. Na panvici vhodnej aj na použitie v rúre rozpustíme maslo SABI. Pridáme mletý fenikel, višňový džem, osolíme, premiešame a zmes necháme prehriať. Pridáme uvarenú cviklu a na plátky nakrájanú Sabinovskú hrudku. Celé to polejeme makovým olejom a jemne premiešame. Panvicu dáme do rúry predhriatej na 160 °C a pečieme približne 20 minút s funkciou gril. Hotovú pochúťku podávame s troškou nastrúhaného parmezánu a na záver pokvapkáme makovým olejom.

čas prípravy

60 minút

počet porcií

4 porcie

zložitosť

ľahká

Prajeme Vám dobrú chuť!

Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?

Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk

Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.

Súhlasím s pravidlami Ochrany osobných údajov.
Hore