Domáci bifidový chlebík

Suroviny z produktov


Bifidové mlieko

Suroviny


250 ml SABI Bifidového mlieka
300 g hladkej múky
1 balenie prášku do pečiva
1 ČL soli
2 PL olivového oleja

Postup


1. V miske zmiešajte múku, prášok do pečiva a soľ. Pridajte SABI Bifidové mlieko, olivový olej a vypracujte hladké cesto.

2. Cesto preložte na plech s papierom na pečenie, vytvarujte bochník alebo malé chlebíky.

3. Pečte 30–35 minút vo vopred vyhriatej rúre na 180 °C, kým chlebík získa zlatistú kôrku.

čas prípravy

60 minút

počet porcií

6 porcie

zložitosť

stredná

Prajeme Vám dobrú chuť!

Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?

Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk

Šetrite naše stromy, prihláste sa do newslettera a pomôžte prírode.

Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.

Hore