Domáci bifidový chlebík
Suroviny
250 ml SABI Bifidového mlieka
300 g hladkej múky
1 balenie prášku do pečiva
1 ČL soli
2 PL olivového oleja
Postup
1. V miske zmiešajte múku, prášok do pečiva a soľ. Pridajte SABI Bifidové mlieko, olivový olej a vypracujte hladké cesto.
2. Cesto preložte na plech s papierom na pečenie, vytvarujte bochník alebo malé chlebíky.
3. Pečte 30–35 minút vo vopred vyhriatej rúre na 180 °C, kým chlebík získa zlatistú kôrku.
Prajeme Vám dobrú chuť!
Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?
Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk
Šetrite naše stromy, prihláste sa do newslettera a pomôžte prírode.
Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.