08. 09. 2020

Šľahačkové smotany SABI sú tie najlepšie!

Smotana SABI má v ľudskej výžive veľký význam. Jej najväčším prínosom je, že pri vhodnom a primeranom používaní dokáže s ľudským organizmom naozaj divy. Umožňuje totiž organizmu prijímať v tuku rozpustné vitamíny A, D, E, K, ako aj udržiavať v dobrej kondícii našu nervovú sústavu.

Smotana SABI je výrobok z nášho kvalitného mlieka s vysokým obsahom tuku. Tento mliečny tuk následne špeciálne upravujeme, aby sme získali 12 % (kyslú), 12 % (na varenie) a 33 % (šľahačkovú) smotanu určenú na priamu spotrebu.

Smotana SABI je vyrobená z prísne vyberaného a kontrolovaného slovenského mlieka. Ide o zrazenú časť na povrchu mlieka, ktorá obsahuje najviac tuku. U nás v Milk-Agre ju získavame odstreďovaním. Smotana je veľmi dôležitým prvkom našej stravy, nakoľko pomáha každému ľudskému organizmu prijímať vitamíny A, D, E, K a obsahuje aj fosfolipidy, ktorých funkciou v ľudskom organizme je udržiavať nervovú sústavu v čo najlepšom stave,” uviedol vedúci výroby p. MVDr. Marek Kunda.

Aký je rozdiel medzi jednotlivými smotanami?

Ako všetci iste vieme, smotana je mliečnym výrobkom, ktorý používali ešte naše pra prababičky. Je teda pochopiteľné, že ide o tradičnú zložku našej kuchyne, bez ktorej si nevie predstaviť kuchtenie nejedna gazdinka. Využitie smotany je široké a preto sme tomu prispôsobili aj náš smotanový sortiment SABI. V našich predajniach preto nájdete 12 % smotany, 33 % smotanu a Parížsku šľahačku. V tomto článku sa budeme venovať práve šľahačkovým smotanám SABI.

Šľahačkové smotany SABI

SABI smotana na šľahanie 33 %, alebo šľahačková smotana je vynikajúcim doplnkom v kuchyni každej šikovnej gazdinky. Parížska šľahačka SABI nie je výnimkou, rozdiel medzi nimi je iba v ochutení.

„Málokto vie, že Parížska šľahačka SABI je vlastne čokoládová verzia 33 % smotany, ošetrená pasterizáciou. Je teda vynikajúcim pomocníkom pri príprave sladkých pochúťok ako sú koláče a torty v teplom, ale aj studenom prevedení. Vďaka kakaovej príchuti Parížskej šľahačky viete veľmi jednoducho pripraviť akúkoľvek dobrotu pre svoje ratolesti. Ja to využívam veľmi často, nakoľko viem, aké dôležité je dostať do detí zdravé látky. No a povedzme si pravdu, deti chcú stále nejaké dobroty. Vďaka Parížskej šľahačke mám 2 v 1 a ešte aj ušetrím na kakau,” uviedla manažérka obchodného úseku, p. Adriana Balážová.

Veľkou výhodou a hlavne dôležitým faktom je, že Parížska šľahačka SABI neobsahuje konzervanty. Jej obrovským pozitívom je, že tak ako tomu je u našich ďalších SABI výrobkov, ani šľahačkové smotany nie sú počas výroby vystavené ultra vysokej teplote (UHT ošetreniu). Ako už určite viete, pri takejto úprave totiž dochádza k eliminácii skoro všetkých, telu prospešných baktérií. SABI šľahačkové smotany sa vyrábajú tým najšetrnejším spôsobom, vďaka čomu sa tešia dlhodobo vysokej obľube. Ďalším plusom je ich všestranné použitie v rôznych jedlách.

Aké recepty s našimi smotanami máte najradšej? Podeľte sa o ne s nami a pošlite nám ich na našu adresu alebo na email marketing@milkagro.sk.

MILK-AGRO

Varte s chuťou a chutne

otvoriť receptár

Otázky o zdraví

hľadám odpoveď

Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.

Súhlasím s pravidlami Ochrany osobných údajov.
Hore