12. 08. 2020

SABI VOLOVEC štvrťka, nový člen našej Volovcovej rodiny!

Naša spoločnosť Milk-Agro dbá na podnety svojich zákazníkov a preto sme sa rozhodli priniesť na svoje predajné pulty obľúbený a výnimočný syr Volovec v novom obale - bochník štvrťka! Zloženie ani chuť sme nezmenili, preto ho aj naďalej môžeme označovať ako TOP SABI syr, označovaný Ústavom mléka, tuku a kosmetiky VŠCHT Praha za VYNIKAJÚCI!

Tí, ktorí sa neviete SABI Volovca nabažiť, no kúpa celého bochníka, či polbochníka do domácnosti by vám zobrala priveľa miesta v chladničke, a naopak plátky a výkroj váš rodinný apetít neuspokoja, si od augusta budete môcť nakúpiť väčší no nie až tak veľký krajec Volovca. Na pulty totiž prinášame novinku SABI Volovec štvrťku! Aktuálne tak ponúkame v našich predajniach tento obľúbený a výnimočný syr hneď v niekoľkých variantách:

  • Volovec Plátky
  • Volovec Výkroj
  • Volovec Blok
  • Volovec Štvrťka - NOVINKA
  • Volovec Polbochník
  • Volovec Bochník

„Som veľmi rád, že naši zákazníci s nami komunikujú. Nie je nič lepšie ako vedomie, že sú s vami zžití a sami si pýtajú aj veľkosti samotných produktov. Našou úlohou a samotnou víziou je, aby sme vyrábali to čo chcú práve oni, preto nás ich záujem a názory veľmi tešia. Aj naďalej sme ich požiadavkám otvorení a tešíme sa na ďalšie nápady a postrehy,“ uviedol zástupca riaditeľa Milk- Agro, Mgr. Matej Bálint.

V čom je syr Volovec výnimočný?

Viacerí z vás to už možno viete, no tí z vás, ktorých ešte trápi zvedavosť bude určite zaujímať, ako prebieha výroba tohto úžasne chutného syra. Syr Volovec vzniká tzv. sladkým zrážaním a následne dlhodobo zreje pri optimálnych podmienkach v skladoch zretia. „Na kvalite našich výrobkov si 100%-tne zakladáme. Celá naša výroba preto podlieha prísnej kontrole používania iba prvotriedneho výberového mlieka, ako aj dodržiavania tradičných receptúr a klasických výrobných postupov,“ uviedol výrobný špecialista mliekarenskej výroby Milk-Agro, Ing. Peter Kočiš.

Volovec je syr švajčiarskeho typu, tylžského charakteru s nízko dohrievanou syreninou. Veľmi zaujímavým faktom je, že Volovec nevznikne za deň, ba dokonca ani za týždeň. Proces jeho zretia totiž trvá niekoľko mesiacov a počas tohto obdobia podlieha neustálej kontrole a špecifickej starostlivosti zo strany pracovníkov sabinovskej mliekarne. Výrobní kontrolóri ho pravidelne sledujú a po dobu niekoľkých mesiacov naňho pravidelne aplikujú zmes bakteriálnych kultúr, čím dochádza k zretiu syra od kôry smerom do jeho stredu. Svoju výnimočnosť a obľúbenosť si zabezpečil hlavne vďaka svojej špecifickej, avšak typickej jemne pikantnej aróme a chuti.

A ako by ste Volovec ohodnotili vy?

Svoje pocity a postrehy, či nápady ohľadne širokej škály našich produktov nám môžete poslať na adresu Milk-Agro, s.r.o, Čapajevova 36, 080 46 Prešov, alebo na email marketing@ milkagro.sk.

MILK-AGRO

Varte s chuťou a chutne

otvoriť receptár

Otázky o zdraví

hľadám odpoveď

Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.

Súhlasím s pravidlami Ochrany osobných údajov.
Hore