Netradičné Raffaello
Suroviny
- 250g kryštálového cukru
- 125ml vody
- 125g margarínu
- 150g strúhaného kokosu
- 2ks vanilínového cukru
- 200g sušeného mlieka SABI
- kandizované višne
- strúhaný kokos
Postup
Cukor rozpustíme vo vode a varíme ešte asi 5 minút po zovretí. Odstavíme, pridáme margarín a necháme ho rozpustiť.
Do zmesi pridáme kokos, vanilínové cukry a sušené mlieko. Hmotu poriadne vymiešame a necháme hodinu odstáť.
Potom z nej tvarujeme guľky, kde do každej vtláčame osušenú kandizovanú višňu. Guľky na záver obalíme v strúhanom kokose.
Dobrú chuť!
Prajeme Vám dobrú chuť!
Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?
Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk