Netradičné Raffaello

Suroviny


  • 250g kryštálového cukru
  • 125ml vody
  • 125g margarínu
  • 150g strúhaného kokosu
  • 2ks vanilínového cukru
  • 200g sušeného mlieka SABI
  • kandizované višne
  • strúhaný kokos

Postup


Cukor rozpustíme vo vode a varíme ešte asi 5 minút po zovretí. Odstavíme, pridáme margarín a necháme ho rozpustiť.

Do zmesi pridáme kokos, vanilínové cukry a sušené mlieko. Hmotu poriadne vymiešame a necháme hodinu odstáť.

Potom z nej tvarujeme guľky, kde do každej vtláčame osušenú kandizovanú višňu. Guľky na záver obalíme v strúhanom kokose.

Dobrú chuť!

čas prípravy

30 minút

počet porcií

10 porcie

zložitosť

stredná

Prajeme Vám dobrú chuť!

Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?

Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk

Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.

Súhlasím s pravidlami Ochrany osobných údajov.
Hore