01. 08. 2017

SABI Tip na horúce leto

Leto je už takmer v polovici, ale až teraz začínajú tie ozajstné letné dni plné slnka a tepla. Aby sme ich v zdraví nielen prežili, ale si ich aj užili, je potrebné dodržiavať najmä pitný režim. Vypiť 2-3 litre tekutiny je úplná nutnosť, ale čo mnohých asi nepoteší, za pitný režim sa nepovažuje pitie piva a iných alkoholických nápojov.
 

Vo vysokých teplotách sa tiež neodporúča zaťažovať tráviaci systém ťažkými jedlami, preto sme pripravili tipy na ľahké, chutné a výživné produkty SABI, po ktorých môžete siahnuť hocikedy počas dňa.
 

Vybrali sme produkty zo skupiny kyslomliečnych nápojov, ktoré sa dajú bez problémov zaradiť do jedálnička ako príloha k rôznym jedlám, zeleninovým aj ovocným šalátom alebo ako desiatové, či poobedňajšie osvieženie. Napríklad naše staré mamy pripravovali zemiaky mastené maslom a podávali ich s acidofilným mliekom a určite vedeli, prečo ich takto pripravujú. Je to naozaj rýchle vidiecke jedlo, aj keď nie je z tých najľahších, je naozaj výborné :)
 

Tieto výrobky majú priaznivé účinky, ktoré sa nám hodia počas celého roka, nielen v období leta. Posilňujú imunitu, priaznivo ovplyvňujú trávenie, znižujú hladinu cholesterolu v krvi, upravujú hypertenziu a môžu byť cielene používané pri rôznych diétnych programoch, vrátane redukčnej diéty.
 

V predajniach Milk-Agro nájdete SABI Acidofilné mlieko bez príchute, ktoré je pravým zástupcom kyslých mliečnych výrobkov. Ak máte radšej sladšie varianty, vyskúšajte SABI Acedečko vanilkové alebo jahodové. Pre milovníkov kyslomliečnych výrobkov máme v ponuke aj SABI Kefírové mlieko a SABI Bifidové mlieko.
 

A čo ak vypijete v týchto horúcich dňoch viac alkoholu ako by bolo primerané? Aj tu môže byť Acidofilné mlieko riešením. Podľa ľudových receptov a skúseností pomáha dostať sa zo stavu spoločenskej únavy, aj keď samozrejme nemusí u každého fungovať rovnako.

 

Neváhajte ochutnať SABI kyslomliečne nápoje aj v lete :)

MILK - AGRO

Varte s chuťou a chutne

otvoriť receptár

Otázky o zdraví

hľadám odpoveď

Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.

Súhlasím s pravidlami Ochrany osobných údajov.
Hore