31. 01. 2018

Blahoželáme dlhoročným zamestnancom

Vedenie spoločnosti Milk-Agro ďakuje svojim dlhoročným zamestnancom za ich lojalitu, pracovitosť a vernosť. Zároveň im praje veľa pracovných úspechov v ďalších rokoch spolupráce.

Pani Ľubica Petričková patrí k dlhoročným zamestnancom spoločnosti Milk-Agro. Porozprávali sme sa s ňou o jej začiatkoch a postupnom kariérnom raste. V súčasnosti pôsobí ako vedúca maloobchodnej predajne Opal 2 v Prešove.
 

Ako dlho už pracujete v tejto firme?
Dvadsať rokov. Nastúpila som 27. októbra 1997.

To je dosť. Čo sa vám tu páči?
Všetko. Začínala som ako predavačka, veľmi sa mi páčila postupná renovácia predajne, ako sa všetko vynovovalo, ako prišli
počítače, a tak podobne. A navyše ma táto práca vždy bavila.

A ako vnímate samotnú firmu Milk-Agro?
Pozitívne. Myslím si, že na trhu, v tej celej konkurencii, ktorá tu všade je, sa drží veľmi dobre. Mne sa vždy páčil aj prístup vedenia firmy k zamestnancom.

Vaše obľúbené SABI výrobky?
Jednoznačne sú to jogurty a Cottage Cheese. Z jogurtov kávový, kakaový, malinový, z cottage je chutný aj biely, pažítkový či jahodový. Zo syrov uprednostňujem tehlu.

Aké sú vaše právomoci ako vedúcej?
Všetky (Smiech). Napríklad si vyberám ľudí do kolektívu.

Máte veľký vplyv na to, koľko máte zákazníkov?
Myslím si, že veľa záleží od toho, aký sme kolektív (a my sme SUPER kolektív) a aká je tu atmosféra. Ale stáva sa aj to, že niektorí prídu a odídu bez kúpy.

Čím to podľa vás je, že si zákazníci vyberú vašu predajňu?
Veľmi nám pomohlo, že tu máme bohatý sortiment. Zákazník tu nájde, čo potrebuje. Takže takáto je stratégia – mať všetko pre zákazníka. Aby prišiel a odišiel spokojný.

Má podľa vás vplyv na predajnosť aj to, ako si preskladávate predajňu?
To určite áno. Určite rozloženie, vyloženie tovaru, čistota, to všetko robí veľmi veľa. A čo nás teší, zákazníci nás pochvália, že
predajňa je prakticky vyskladaná, že to tu máme útulné a pekné.

Podľa čoho vyskladávate predajňu?
Je to také kombinované. Komunikujeme aj s vedením firmy. Pani Ing. Matysová (zást. riaditeľa pre maloobchod) a pani Ditrichová (obch. manažér) nám veľa poradia. Inšpirujeme sa aj v iných predajniach a keď sa nám niečo zapáči, tak to aplikujeme aj u nás.

Čo odkážete zákazníkom?
No jednoznačne sa chcem aj touto cestou našim cteným zákazníkom poďakovať, že k nám chodia, že sú nám verní. Vážime si to, lebo tu naokolo je silná konkurencia iných veľkých obchodných stredísk. Tešíme sa z toho a veríme, že tu aj naďalej budú chodiť s radosťou.

MILK - AGRO

Varte s chuťou a chutne

otvoriť receptár

Otázky o zdraví

hľadám odpoveď

Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.

Súhlasím s pravidlami Ochrany osobných údajov.
Hore